לבשל את הספר: עוף מטוגן עם קונפטי ניו אורלינס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוף מטוגן עם ניו אורלינס קונפטי. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 682 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 44 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שן שום, קמח, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד מלפפון חמוץ שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Coffeecake מערבולת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו לבשל את הספר: שעועית אדומה בסגנון ניו אורלינס, לבשל את הספר: עוף מטוגן מהיר, ו מבשלים את הספר: עוף מטוגן צפון (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את העוף במים קרים וללטף אותו יבש עם מגבות נייר. מתבלים את העוף עם תערובת מלח, פלפל ותבלינים.
מניחים את העוף בשכבה אחת על מגש ומקררים שנחשפו לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
יוצקים שמן למחבת עמוקה או תנור הולנדי לעומק של לפחות 3 אינץ'.
מקציפים יחד את הביצה, מתאדים חלב, ומים בקערה.
שים את הקמח בקערת האשלו. לדלות את העוף על ידי טבילה אותו בתערובת הביצה ולאחר מכן לתוך הקמח. החל עם החלקים הכבדים ביותר ועבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת, להחליק את העוף לתוך השמן החם. להתאים את החום כדי לשמור על הטמפרטורה של השמן כמו צ ' יפס עוף. מטגנים את העוף, מסתובבים עם מלקחיים, עד המיצים לרוץ ברור כאשר פירסינג עד העצם עם קצה סכין חדה ואת הקרום הוא חום זהוב עמוק ופריך, על 15 דקות לכל אצווה.
מסננים את העוף על מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז מגישים חם, מעוטר בחמוצים וקונפטי של השום והפטרוזיליה.