קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

לבשל את הספר: פורטרהאוס חזיר עם ויניגרט דובדבן מיובש Pancetta

לבשל את הספר: פורטרהאוס חזיר עם ויניגרט דובדבן מיובש Pancetta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חזיר פורטרהאוס עם ויניגרט דובדבן מיובש Pancetta. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 533 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, עלי טימין, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב דובדבנים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. נסו מבשלים את הספר: נקניק חזיר Spiedini עם בוקונצ'יני ועגבניות שרי, לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, ו מבשלים את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם פנקטן ועשבי תיבול מעורבים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את צלעות החזיר, מערבבים את שמן הזית, פרוסות לימון, אורגנו, פלפל אדום, טימין בכוס לא מגיבה או צלחת קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2
מפזרים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל ולשים אותם בצלחת עם המרינדה. הפעל מעיל עם המרינדה, כיסוי, ומקרר במשך 6 עד 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3
כדי להפוך את ויניגרט, חום 1 כף שמן זית במחבת סאוט להגדיר על אש נמוכה. כאשר שמן הזית חם, מוסיפים את הפנצ 'טה ומבשלים כ -5 דקות, או עד שהשומן מרונדר והפנצ' טה פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את שאלוט, חומץ, דובדבנים ומבשלים 6 עד 8 דקות, או עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את שמן הזית הנותר, מערבבים היטב, ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
הכן גריל פחם או גז על ידי ריסוס מתלה הצלייה עם ספריי ירקות nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
לחמם את הגריל עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
הרם את צלעות החזיר מן המרינדה ולנגב את כל עודף שמן. העונה קלה עם מלח ופלפל וגריל במשך 1 עד 2 דקות. הפוך את הצלעות ומבשלים כ 1 דקה יותר, או עד מבושל דרך. צלעות דקות לא לוקח הרבה זמן לבשל על אש חמה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
צלעות חזירצלעות חזיר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
9
מסדרים את הצלעות על מגש גדול ושמלה עם ויניגרט מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
10
מגישים באופן מיידי.