לבשל את הספר: פורטרהאוס חזיר עם ויניגרט דובדבן מיובש Pancetta
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: חזיר פורטרהאוס עם ויניגרט דובדבן מיובש Pancetta. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 533 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, עלי טימין, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב דובדבנים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. נסו מבשלים את הספר: נקניק חזיר Spiedini עם בוקונצ'יני ועגבניות שרי, לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, ו מבשלים את הספר: קליפות תפוחי אדמה עם פנקטן ועשבי תיבול מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את צלעות החזיר, מערבבים את שמן הזית, פרוסות לימון, אורגנו, פלפל אדום, טימין בכוס לא מגיבה או צלחת קרמיקה.
מפזרים את צלעות החזיר עם מלח ופלפל ולשים אותם בצלחת עם המרינדה. הפעל מעיל עם המרינדה, כיסוי, ומקרר במשך 6 עד 12 שעות או לילה.
כדי להפוך את ויניגרט, חום 1 כף שמן זית במחבת סאוט להגדיר על אש נמוכה. כאשר שמן הזית חם, מוסיפים את הפנצ 'טה ומבשלים כ -5 דקות, או עד שהשומן מרונדר והפנצ' טה פריך.
מוסיפים את שאלוט, חומץ, דובדבנים ומבשלים 6 עד 8 דקות, או עד מופחת בחצי.
מוסיפים את שמן הזית הנותר, מערבבים היטב, ומניחים בצד להתקרר.
הכן גריל פחם או גז על ידי ריסוס מתלה הצלייה עם ספריי ירקות nonstick.
לחמם את הגריל עד חם מאוד.
הרם את צלעות החזיר מן המרינדה ולנגב את כל עודף שמן. העונה קלה עם מלח ופלפל וגריל במשך 1 עד 2 דקות. הפוך את הצלעות ומבשלים כ 1 דקה יותר, או עד מבושל דרך. צלעות דקות לא לוקח הרבה זמן לבשל על אש חמה.
מסדרים את הצלעות על מגש גדול ושמלה עם ויניגרט מקורר.