קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

לבשל את הספר: פורל Amandine

לבשל את הספר: פורל Amandine
גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, תבלינים קריאולים בסיסיים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התבלינים אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פורל מעושן להפיץ, מבשלים את הספר: מרק פורל מעושן, ו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס.

הוראות

1
שים את החלב בצלחת רחבה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
2
לשים את הקמח ותבלינים קריאולית לתוך מנה רחבה אחרת ומערבבים לשלב. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל, טובלים אותם בחלב, ומעלים בקמח המנוסה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פילה דגיםפילה דגים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
להמיס 4 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפילה ומבשלים בכל צד עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל צד.
5
להעביר את הדג למגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מוסיפים את 4 כפות הנותרים חמאה לאותו מחבת על אש בינונית גבוהה. לסובב את המחבת על החום, כך החמאה נמסה באופן שווה ומבשלים עד החמאה הופכת חום, 5-7 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את השקדים, ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד האגוזים הם חום קלוי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את מיץ לימון, פטרוזיליה, וקורטוב של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
כפית את החמאה השחומה ושקדים על הדגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט