לבשל את הספר: פורל Amandine
גשו לסופר וקנו קמח, פלפל, תבלינים קריאולים בסיסיים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התבלינים אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פורל מעושן להפיץ, מבשלים את הספר: מרק פורל מעושן, ו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס.
הוראות
לשים את הקמח ותבלינים קריאולית לתוך מנה רחבה אחרת ומערבבים לשלב. מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל, טובלים אותם בחלב, ומעלים בקמח המנוסה.
להמיס 4 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפילה ומבשלים בכל צד עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל צד.
מוסיפים את 4 כפות הנותרים חמאה לאותו מחבת על אש בינונית גבוהה. לסובב את המחבת על החום, כך החמאה נמסה באופן שווה ומבשלים עד החמאה הופכת חום, 5-7 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, להוסיף את השקדים, ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד האגוזים הם חום קלוי, על 3 דקות.
מוסיף את מיץ לימון, פטרוזיליה, וקורטוב של מלח.
כפית את החמאה השחומה ושקדים על הדגים ומגישים.