לבשל את הספר: פיצה ביצה
לבשל את הספר: פיצה ביצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 541 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב מרינרה, ביצים, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. נסו לבשל את הספר: פיצה סיציליאנית, מבשלים את הספר: פיצה עם נקניק ופלפלים, ו לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio (מתכונים דומים).
הוראות
להשאיר את הפיצה במחבת, לשים אותה מתחת למורית עד שהגבינה תיעשה עד לנקודה שבה אתה אוהב את הגבינה המותכת שלך. יש אנשים שאוהבים את זה נמס אבל עדיין לבן. חלקם כמו בועות חומות קטנות על פני השטח. ויש אנשים שאוהבים ללכת עוד יותר: הם אוהבים גבינה מותכת שלהם באמת השחמה ופריך. הדרך האהובה עליי לאכול גבינה מותכת היא כשיש נקודות קטנות של חום בכל מקום, בדיוק כמו נקודות קטנות על בננה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.