קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

לבשל את הספר: קמחי מהיר

לבשל את הספר: קמחי מהיר
לבשל את הספר: קמחי מהיר יכול להיות רק קוריאניתname מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 77 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-654 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב דגים אסיה, קוריאני צ'ילה אבקה, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: Kimchi Gazpacho עם שרימפס, לבשל את הספר: Sukiyaki מהיר, ו לבשל את הספר: לחם מהיר היברידי.

הוראות

1
שוטפים את הכרוב וחותכים אותם לרוחב לאורכים 2 אינץ'. לקלף את דייקון, לחתוך לאורכו לרבעים, ואז לחתיכות על 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צנון דייקוןצנון דייקון
2
ממיסים את המלח בכוס מים 1.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
שים את הכרוב ואת דייקון בקערה גדולה ושופכים עליהם את מי המלח.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צנון דייקוןצנון דייקון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
תן לשבת לפחות 6 שעות או לילה.
5
למחרת, לנקז את הירקות אבל שומר את המים. החזר את הכרוב ואת דייקון לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צנון דייקוןצנון דייקון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הבצל הירוק, שום, זנגביל, אבקת צ ' ילה, ורוטב דגים ומערבבים היטב. לארוז את התערובת לתוך צנצנת זכוכית 1 ליטר. לאט לאט לשפוך את המים המלוחים שמורות על הירקות כדי לכסות, משאיר על 1 אינץ ' של מקום על גבי. סגור היטב את הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
רוטב דגיםרוטב דגים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
תן לצנצנת לשבת במקום קריר וחשוך במשך 2 עד 3 ימים, בהתאם למזג האוויר וכמה בשל (כבוש) אתה אוהב את הקימצ ' י שלך. מקררים לאחר הפתיחה. זה ישמור במשך כמה שבועות, ולאחר מכן אתה רוצה לעשות אורז מטוגן, פנקייק קימצ ' י, או סיר חם עם זה.
מרכיבים שתצטרך
קמחיקמחי
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא הברון הרצוג Chenin Blanc (OU Kosher). יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
פה טרי ועגול מרגיש עם הערות פירותי אינטנסיבי של נקטרינה, דומדמניות ואורן עם גימור בהיר, נקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. גם נהדר כמו אפריטיף.