קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות1
ציון בריאות40
מגזין

לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio

לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio
לבשל את הספר: פיצה תאנה, טלג'יו, Radicchio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון טבעוני זה מגיש 1 . מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 2310 קלוריות. גשו לסופר וקנו רדיקיו, קמח לחם, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 126 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות נסו לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג, מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה, ו לבשל את הספר: פסטה אפויה עם Radicchio, Gorgonzola, ו Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמחים, מלח, ושמרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המים ומערבבים עד מעורבב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לה לנוח במשך 8 עד 12 שעות בטמפרטורת החדר (כ 21°).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לאחר 8 שעות, הבצק יעלה ויהיה תוסס על פני השטח. העיתוי הוא מאוד סלחני כאן; אתה יכול לתת לו להמשיך מבעבע ומתרחב לאט מאוד במשך כמה שעות נוספות אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מעבירים את הבצק למקרר כשעה לפני החלוקה, כך שקל יותר לעבוד איתו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
לשפשף קלות את הידיים שלך ולעבוד דלפק עם שמן זית. להפוך את הבצק על הדלפק בחתיכה אחת. קל אבק אותו עם קמח לקפל אותו על עצמו כמה פעמים, הוספת קמח יותר במידת הצורך, עד הבצק מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר אתה יוצר אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
חותכים ל 5 חתיכות שוות( לפיצה), על 6 אונקיות ליחידה, או 10 חתיכות שוות (עבור לחם שטוח), על 3 אונקיות ליחידה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
7
הקפיאו או הקפיאו את מה שלא תשתמשו בו מיד.
8
מעבירים את הכדורים למקפיא אישי-שקיות אחסון מזון בטוח מפלסטיק, טפטוף עם שמן זית, ולהפוך את הבצק כדי מעיל אותו בשמן. להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מפזרים את חתיכת (ים) אתה הולך להשתמש מיד עם קמח ולהעביר גיליון אפייה מקומח קלות. מכסים עם מגבת או ניילון לעטוף ולתת לעלות במשך כשעה.הערה: הערה: אם יש לך בקירור את הבצק, להסיר אותו מהמקרר ולתת לו לעלות במשך כשעה 1. אם הקפאת את הבצק, להפשיר במקרר במשך 8 עד 12 שעות, ולאחר מכן להעביר אותו לדלפק לעלות במשך שעה. הבצק צריך להיות גמיש ומסוגל להיות מתוח בקלות לצורה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
כדי להפוך את הפיצה: מחממים את broiler עם המתלה להגדיר 5 סנטימטרים מהאלמנט או להבה. אם אתה משתמש במחבת ברזל יצוק או מחבת מחבת לפיצה, להגדיר אותו על חום בינוני גבוה עד שהוא מקבל עישון חם, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להעביר את המחבת (הפוך) או מחבת מחבת אל broiler. אם אתה משתמש באבן אפייה, לחמם אותו בתנור 260° במשך שעה, ולאחר מכן בזהירות להעביר אותו broiler.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
שים את התאנים במחבת קטנה על אש בינונית, יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן לתאנים להשרות לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מסננים, ואז קוצצים לחתיכות 1/2 אינץ'.
14
טוסט חתיכות אגוז במחבת קטנה, יבשה מעל חום בינוני גבוה, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד שהם מאוד ריחני ומתחיל חום, 3 עד 4 דקות. מיד להעביר צלחת, לתת מגניב, ולאחר מכן קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
כדי לעצב את הבצק, אבק משטח עבודה בנדיבות עם קמח ולשים את כדור הבצק על זה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
16
מפזרים קמח ללוש כמה פעמים עד הבצק מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר אתה יוצר אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
17
מוסיפים עוד קמח במידת הצורך. צור אותו לתוך סיבוב 8 אינץ 'על ידי לחיצה מהמרכז החוצה לכיוון הקצוות, משאיר גבול 1 אינץ' עבה יותר מכל השאר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
18
ודא שיש לך את כל החומרים לציפוי נמדד ומוכן לפני שאתה להרכיב את הפיצה, כי ברגע שאתה מניח את הבצק על משטח הבישול אתה לא יכול בקלות להזיז אותו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
19
פתח את התנור או דלת broiler, ולהחליק במהירות את המדף עם משטח הבישול (מחבת, מחבת מחבת, או אבן אפייה) על זה. להרים את הבצק ולהעביר אותו במהירות אל משטח הבישול, לחיצה עליו בחזרה לצורה אם יש צורך, תוך הקפדה לא לגעת משטח הבישול עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
טפטוף 1 כף השמן על הבצק, לפזר את חתיכות אגוז על גבי, ואז רדיקיו, ואז התאנים הקצוצות, ולאחר מכן את הגבינה. החלק את מתלה broiler בחזרה לתנור ולסגור את הדלת.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
לטגן את הפיצה עד הקרום התנפח סביב הקצוות, הפיצה השחירה כתמים, והגבינה נמסה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
22
הסר את הפיצה עם קליפת פיצה מעץ או מתכת או ריבוע של קרטון, להעביר אותו ללוח חיתוך, ולתת לו לנוח כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
23
טפטף את הנותרים 1 כף שמן על גבי, לחתוך את הפיצה לרבעים, להעביר אותו לצלחת, ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה