קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות1
ציון בריאות40
מגזין

לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio

לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio
לבשל את הספר: פיצה תאנה, טלג'יו, Radicchio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון טבעוני זה מגיש 1 . מנה אחת מכילה עד 66 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 2310 קלוריות. גשו לסופר וקנו רדיקיו, קמח לחם, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. 126 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות נסו לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג, מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה, ו לבשל את הספר: פסטה אפויה עם Radicchio, Gorgonzola, ו Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמחים, מלח, ושמרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים את המים ומערבבים עד מעורבב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לה לנוח במשך 8 עד 12 שעות בטמפרטורת החדר (כ 21°).
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לאחר 8 שעות, הבצק יעלה ויהיה תוסס על פני השטח. העיתוי הוא מאוד סלחני כאן; אתה יכול לתת לו להמשיך מבעבע ומתרחב לאט מאוד במשך כמה שעות נוספות אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
מעבירים את הבצק למקרר כשעה לפני החלוקה, כך שקל יותר לעבוד איתו.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
לשפשף קלות את הידיים שלך ולעבוד דלפק עם שמן זית. להפוך את הבצק על הדלפק בחתיכה אחת. קל אבק אותו עם קמח לקפל אותו על עצמו כמה פעמים, הוספת קמח יותר במידת הצורך, עד הבצק מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר אתה יוצר אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
חותכים ל 5 חתיכות שוות( לפיצה), על 6 אונקיות ליחידה, או 10 חתיכות שוות (עבור לחם שטוח), על 3 אונקיות ליחידה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
7
הקפיאו או הקפיאו את מה שלא תשתמשו בו מיד.
8
מעבירים את הכדורים למקפיא אישי-שקיות אחסון מזון בטוח מפלסטיק, טפטוף עם שמן זית, ולהפוך את הבצק כדי מעיל אותו בשמן. להכניס למקרר עד 3 ימים או להקפיא עד 3 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מפזרים את חתיכת (ים) אתה הולך להשתמש מיד עם קמח ולהעביר גיליון אפייה מקומח קלות. מכסים עם מגבת או ניילון לעטוף ולתת לעלות במשך כשעה.הערה: הערה: אם יש לך בקירור את הבצק, להסיר אותו מהמקרר ולתת לו לעלות במשך כשעה 1. אם הקפאת את הבצק, להפשיר במקרר במשך 8 עד 12 שעות, ולאחר מכן להעביר אותו לדלפק לעלות במשך שעה. הבצק צריך להיות גמיש ומסוגל להיות מתוח בקלות לצורה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
10
כדי להפוך את הפיצה: מחממים את broiler עם המתלה להגדיר 5 סנטימטרים מהאלמנט או להבה. אם אתה משתמש במחבת ברזל יצוק או מחבת מחבת לפיצה, להגדיר אותו על חום בינוני גבוה עד שהוא מקבל עישון חם, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
להעביר את המחבת (הפוך) או מחבת מחבת אל broiler. אם אתה משתמש באבן אפייה, לחמם אותו בתנור 260° במשך שעה, ולאחר מכן בזהירות להעביר אותו broiler.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
שים את התאנים במחבת קטנה על אש בינונית, יוצקים את היין, ומביאים לרתיחה. כבה את החום ותן לתאנים להשרות לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מסננים, ואז קוצצים לחתיכות 1/2 אינץ'.
14
טוסט חתיכות אגוז במחבת קטנה, יבשה מעל חום בינוני גבוה, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד שהם מאוד ריחני ומתחיל חום, 3 עד 4 דקות. מיד להעביר צלחת, לתת מגניב, ולאחר מכן קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
כדי לעצב את הבצק, אבק משטח עבודה בנדיבות עם קמח ולשים את כדור הבצק על זה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
16
מפזרים קמח ללוש כמה פעמים עד הבצק מגיע יחד ומחזיק את צורתו כאשר אתה יוצר אותו לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
17
מוסיפים עוד קמח במידת הצורך. צור אותו לתוך סיבוב 8 אינץ 'על ידי לחיצה מהמרכז החוצה לכיוון הקצוות, משאיר גבול 1 אינץ' עבה יותר מכל השאר.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
18
ודא שיש לך את כל החומרים לציפוי נמדד ומוכן לפני שאתה להרכיב את הפיצה, כי ברגע שאתה מניח את הבצק על משטח הבישול אתה לא יכול בקלות להזיז אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
19
פתח את התנור או דלת broiler, ולהחליק במהירות את המדף עם משטח הבישול (מחבת, מחבת מחבת, או אבן אפייה) על זה. להרים את הבצק ולהעביר אותו במהירות אל משטח הבישול, לחיצה עליו בחזרה לצורה אם יש צורך, תוך הקפדה לא לגעת משטח הבישול עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
20
טפטוף 1 כף השמן על הבצק, לפזר את חתיכות אגוז על גבי, ואז רדיקיו, ואז התאנים הקצוצות, ולאחר מכן את הגבינה. החלק את מתלה broiler בחזרה לתנור ולסגור את הדלת.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
21
לטגן את הפיצה עד הקרום התנפח סביב הקצוות, הפיצה השחירה כתמים, והגבינה נמסה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
22
הסר את הפיצה עם קליפת פיצה מעץ או מתכת או ריבוע של קרטון, להעביר אותו ללוח חיתוך, ולתת לו לנוח כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
23
טפטף את הנותרים 1 כף שמן על גבי, לחתוך את הפיצה לרבעים, להעביר אותו לצלחת, ולאכול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'