קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

לבשל את הספר: תבואה-אולה

לבשל את הספר: תבואה-אולה
לבשל את הספר: תבואה-olan נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 797 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך דבש, פירות לא מסופקים, שיבולת שועל התגלגל מהיר בישול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לבשל את הספר: PBJ, מבשלים את הספר: וישיסואז, ו לבשל את הספר: פיצה ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 149° ומניחים בצד 2 גליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את שיבולת השועל, גרעיני חמניות, אגוזי מלך, קוקוס, פירות יבשים, וגלידה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את הדבש ושמן קוקוס בסיר קטן על אש נמוכה, מקציפים לשלב ביסודיות, ואז לשפוך על תערובת שיבולת שועל ומערבבים עד שהכל מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מחלקים את התערובת בין דפי האפייה ומתפשטים לשכבה דקה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים, ערבוב כל 10 דקות, במשך כ 40 דקות, עד חום זהוב קלוי. מגניב לחלוטין, ואז לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה