קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה ראג' ס וביצים מקושקשות

לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה ראג' ס וביצים מקושקשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה Rajas וביצים מקושקשות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. אם יש לך טורטיות תירס, חמאה מבהירה, צ'ילי סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: צ'ילה ורדה, לבשל את הספר: צדפות פיצה צ'ילה, ו לבשל את הספר: תבשיל צ'ילה תפוחי אדמה וירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את poblano מוכן וסראנו chiles לרצועות 1/4 אינץ ' (rajas); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
2
יש קערה מרופדת במגבות נייר מוכן. בסיר גדול וכבד, להוסיף 1 1/2 כוסות חמאה מבהירה בתוספת שמן צמחי 1/2 כוס וחום על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350°f על מדחום שומן עמוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים עד הזהב, מערבבים אותם פעם או פעמיים, כ -12 דקות (הם יאבדו כשליש מהנפח שלהם). הטמפרטורה תרד כאשר אתה מוסיף את תפוחי האדמה; כאשר הוא חוזר ל 177°, להקטין את החום מעט. היזהר לא לשרוף את תפוחי האדמה או את השמן - תערובת חמאה שמן צריך להראות קטן, לא גדול, בועות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
בעוד תפוחי האדמה מטגנים, במחבת, לחמם את 2 כפות הנותרים הבהיר חמאה על אש נמוכה לטגן את הבצל קצוץ עד שהוא מתחיל לקרמל, על 10 דקות. כאשר הבצל מבושל לחלוטין, להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל קצת יותר כדי לחמם את החתיכות. כאשר תפוחי האדמה נעשים, להעביר אותם לקערה מרופדת מגבת נייר כדי לנקז את כל עודפי שמן. כאשר הם סחוטים, אבל עדיין חם, להעביר לקערה הגשה, אבק עם אבקת צ 'ילה ומלח, ולאחר מכן להוסיף את הבצל מבושל poblano ו רצועות סראנו צ' ילה לזרוק לערבב הכל יחד; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את תערובת תפוחי אדמה שווה בין טורטיות העליון עם ביצים מקושקשות, בצל ירוק קצוץ, קרם (או שמנת חמוצה). תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כפית כמה תפוחי אדמה וביצים, העליון עם בצל ירוק קרם (או שמנת חמוצה), לקפל ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
(קיבלר)(קיבלר)