קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

"לבשל את זה קפוא" צרוב סלמון אלסקה

"לבשל את זה קפוא" צרוב סלמון אלסקה דורש כ 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. אם יש לכם עשבי תיבול, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית מתכונים דומים: סלמון אלסקה צלוי, מרק סלמון אלסקה, ו צ'ילי סלמון מלך אלסקה.

הוראות

1
יש לשטוף סלמון קפוא עדיין תחת מים קרים כדי להסיר כל זיגוג קרח; לטפוח יבש עם מגבת נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
מחממים מחבת כבדה או לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מברישים את שני צידי הסלמון בשמן זית. הימנע חמאה, חמניות או שמן תירס כפי שהם ישרפו בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מניחים סלמון למחבת מחוממת, צד העור למעלה, ומבשלים, חשוף, 3 עד 4 דקות, עד השחמה היטב. הפוך את הדגים שוב מתבלים קלות עם מלח ופלפל.מכסים את המחבת בחוזקה ומפחיתים את החום למדיום. המשך לבשל 6 עד 8 דקות נוספות, או עד מבושל עד לטעמך. בדיוק לפני ההגשה מפזרים עם עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'