קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

"לבשל את זה קפוא" צרוב סלמון אלסקה

"לבשל את זה קפוא" צרוב סלמון אלסקה דורש כ 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 73 קלוריות. אם יש לכם עשבי תיבול, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית מתכונים דומים: סלמון אלסקה צלוי, מרק סלמון אלסקה, ו צ'ילי סלמון מלך אלסקה.

הוראות

1
יש לשטוף סלמון קפוא עדיין תחת מים קרים כדי להסיר כל זיגוג קרח; לטפוח יבש עם מגבת נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מחממים מחבת כבדה או לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מברישים את שני צידי הסלמון בשמן זית. הימנע חמאה, חמניות או שמן תירס כפי שהם ישרפו בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מניחים סלמון למחבת מחוממת, צד העור למעלה, ומבשלים, חשוף, 3 עד 4 דקות, עד השחמה היטב. הפוך את הדגים שוב מתבלים קלות עם מלח ופלפל.מכסים את המחבת בחוזקה ומפחיתים את החום למדיום. המשך לבשל 6 עד 8 דקות נוספות, או עד מבושל עד לטעמך. בדיוק לפני ההגשה מפזרים עם עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי