לגימה ממקסיקו
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומשקאות ידידותיים fodmap? לגימה ממקסיקו יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 394 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, טקילה, עלי נענע קלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו לגימה כוח, מלכת מקסיקו, ו מקסיקו לינדו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3/4 כוס מיץ ליים, 1/3 כוס סוכר 3/4 כוס מים בקערה; מערבבים עד מומס.
יוצקים לתוך מגש קוביית קרח להקפיא עד המשרד, 1 עד 2 שעות. בינתיים, קו גיליון אפייה עם ניילון לעטוף; להפיץ את נתחי מלון, לכסות להקפיא עד מוצק, 1 עד 2 שעות. (קוביות קרח לימון ומלון יכול להיות קפוא עד 2 ימים קדימה.)
מערבבים את קוביות קרח הליים, טקילה, ליקר בטעם תפוז ו -2 כוסות קוביות קרח רגיל בבלנדר ומעבדים עד לברד.
העברה לקנקן קטן או קערה; לכסות עם לעטוף פלסטיק להקפיא, על 2 שעות. לשטוף את הבלנדר.
מערבבים את התותים הקפואים, ליקר elderflower, מיץ ליים 1/4 כוס, 1/3 כוס סוכר 2 כוסות קרח רגיל קוביות בבלנדר; תהליך עד slushy.
העברה לקנקן קטן אחר או קערה ולהניח בצד. לשטוף את הבלנדר.
הפוך את השכבה הירוקה: למזג את מלון קפוא, מנטה, את הנותרים 1/4 כוס מיץ ליים 1/3 כוס סוכר, 1 1/2 כוסות קוביות קרח רגיל ו 1/2 כוס מים עד slushy.
לשפשף את החישוקים של 6 כוסות עם טריז סיד, ואז לטבול במלח גס. ממלאים כל כוס שליש מהדרך עם רפש ירוק; כפית שכבה של רפש לבן על גבי, ולאחר מכן לסיים עם רפש אדום.
מגישים עם פלחי לימון. (משקים בודדים או משקאות התאספו ישמור עד 3 ימים במקפיא. הפשרה של 20 עד 40 דקות לפני הרכבה או הגשה.)