לדפוק לחם בננה
לדפוק לחם בננה זה צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, אגוזי מקדמיה, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו לחם בננה , איך להכין לחם בננה | לחם בננה מהירה (עברית), לדפוק שרימפס טוב, ו לדפוק בייקון וצ'דר סקונס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
בקערת ערבוב מקציפים את החמאה והסוכר יחד עם מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, ומוסיפים את הבננות, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, המלח ותמצית הווניל. מערבבים פנימה את הקמח ביד עד לקבלת תערובת בקושי, ומקפלים בעדינות את אגוזי המקדמיה לבלילה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה, ואופים על המדף האמצעי של התנור עד שקיסם או בודק עוגה המוחדר באמצע הכיכר יוצא נקי, 60 עד 65 דקות.
מוציאים מהתנור, ונותנים לכיכר לנוח 10 דקות לפני שיוצאים מהתבנית.