לחם צמת גבינת לימון
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צמת ארוחת בוקר מלחם לימון , צמת לחם פטל וצמת לחם חג .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, הסוכר, החמאה, הביצים, המלח ו-2 כוסות הקמח; מקציפים במהירות נמוכה במשך 3 דקות. מערבבים מספיק מהקמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
בינתיים טורפים בקערה קטנה את כל חומרי המילוי עד לקבלת תערובת אוורירית; לְהַפְרִישׁ.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לגלגל לתוך 14 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
מורחים את המילוי באמצע שליש המלבן. בכל צד ארוך, חתוך רצועות ברוחב 1 אינץ', 3 אינץ'. לתוך המרכז. החל מקצה אחד, קפלו רצועות מתחלפות בזווית על פני המילוי. קצה חותם. מכסים ומניחים לתפיחה של 30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
שלבו סוכר קונדיטורים, וניל וחלב מספיק כדי להשיג עקביות מטפטפת; לטפטף על לחם חם.