לה רוז'ה
Le Rouget עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 498 קלוריות. אם יש לכם אנשובי, גזר גמדי, אגוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו Le Rouget, ו נקניק ושרימפס ברוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
עם סכין קטנה, פילה את mullets מאחור מבלי לשבור את הבטן.
הסר את כל העצמות והישאר בצד. לקלף ולשטוף את הגזר, לשטוף את הירקות האחרים בזהירות לגרוס אותם לפרוסות באמצעות מנדולינה. מתבלים את הירקות הגרוסים עם הרוטב ודוחפים אותם לתלפוחיות. מבשלים בעדינות את הקערות הפתוחות מתחת לגריל.
מפזרים עם רוטב Romesco ומגישים.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מסדרים עגבניות לא מסולקות ושום על תבנית אפייה.
מפזרים שמן זית ואופים במשך 15 עד 20 דקות.
בואו מגניב. לקלף את העגבניות, להסיר ליבה, זרעים, ומיץ על ידי לחיצה עליהם ביד שלך. מקלפים את השום וקוצצים.
מערבבים את העגבניות הקלויות, שום, אנשובי ופלפל קלוי, אם באמצעות, מלח, פלפל, ואגוזים.
מוסיפים 2 כפות פטרוזיליה. תוך ערבוב, להוסיף קצת שמן זית וחומץ בהדרגה. מניחים בצד במקרר.