קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

להמיס תפוחי אדמה ופטריות בר

להמיס תפוחי אדמה ופטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה & פטריות בר להמיס. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לך חתיכות אגוז שבורות, שמן אגוז, תפוחי אדמה תפוחים ורוד אשוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פטריות בר להמיס פניני, כריך ארוחת בוקר נמס פטריות עם צ'יפס ביתי בטטה, ו פטריות בר ועוגת תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את שמן טרגון, קוצצים את עלי טרגון, ואז לחמם את שמן אגוזי האדמה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הטרגון, מתבלים עם קמצוץ מלח, ואז הופכים לנוזל עד לקבלת בלנדר מקל. תניח בצד. ניתן לעשות עד 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 20-25 דקות. בישול אותם קצת יותר מהרגיל ייתן להם מרקם רך מאוד, כמעט שמנת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מסננים ומחציתים את תפוחי האדמה לאורך ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
בעוד תפוחי האדמה מבשלים, מסדרים את העגבניות על מגש אפייה, מתבלים, ואז מטפטפים בנדיבות עם שמן אגוז. שים מתחת לגריל מחומם מראש ומבשלים 6-8 דקות עד שהם מתחילים צבע ולהתרכך. מניחים בצד להיות מוגש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מוסיפים את הבצל האדום הפרוס לתפוחי האדמה המבושלים, עם מיץ הלימון. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
7
תנור חום ל 220c / מאוורר 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
שטפו את הפטריות בקצרה והתייבשו. מטוגנים בחמאה מעל חום גבוה, ואז מתבלים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
9
מוסיפים את הפטריות לתפוחי האדמה ולבצל אדום. מערבבים את החרדל לתוך השמנת, ולאחר מכן מקציפים קלות את הקרם (ראה קצה, ההפך). מתבלים ומערבבים אותו בין תפוחי האדמה, הבצל והפטריות, ואז כף מעל מגש גדול אטום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
10
להניח את רצועות הגבינה, חופפים באקראי, על גבי. ניתן לעשות עד 1 hr קדימה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
11
עכשיו תסיים את זה בסטייל.
12
אופים עד שהגבינה מתחילה להמיס והוא tinged כדי חום זהוב בהיר, על 10-12 דקות. מסדרים את העגבניות בגריל למטה משני צדי המגש, מפזרים את האגוזים השבורים (אם משתמשים) על העגבניות והטפטוף בשמן טרגון.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
לשרת את שאר שמן טרגון בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי