תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה & פטריות בר להמיס. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לך חתיכות אגוז שבורות, שמן אגוז, תפוחי אדמה תפוחים ורוד אשוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פטריות בר להמיס פניני, כריך ארוחת בוקר נמס פטריות עם צ'יפס ביתי בטטה, ו פטריות בר ועוגת תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את שמן טרגון, קוצצים את עלי טרגון, ואז לחמם את שמן אגוזי האדמה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הטרגון, מתבלים עם קמצוץ מלח, ואז הופכים לנוזל עד לקבלת בלנדר מקל. תניח בצד. ניתן לעשות עד 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 20-25 דקות. בישול אותם קצת יותר מהרגיל ייתן להם מרקם רך מאוד, כמעט שמנת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מסננים ומחציתים את תפוחי האדמה לאורך ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
בעוד תפוחי האדמה מבשלים, מסדרים את העגבניות על מגש אפייה, מתבלים, ואז מטפטפים בנדיבות עם שמן אגוז. שים מתחת לגריל מחומם מראש ומבשלים 6-8 דקות עד שהם מתחילים צבע ולהתרכך. מניחים בצד להיות מוגש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מוסיפים את הבצל האדום הפרוס לתפוחי האדמה המבושלים, עם מיץ הלימון. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
תנור חום ל 220c / מאוורר 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
שטפו את הפטריות בקצרה והתייבשו. מטוגנים בחמאה מעל חום גבוה, ואז מתבלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
9
מוסיפים את הפטריות לתפוחי האדמה ולבצל אדום. מערבבים את החרדל לתוך השמנת, ולאחר מכן מקציפים קלות את הקרם (ראה קצה, ההפך). מתבלים ומערבבים אותו בין תפוחי האדמה, הבצל והפטריות, ואז כף מעל מגש גדול אטום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
10
להניח את רצועות הגבינה, חופפים באקראי, על גבי. ניתן לעשות עד 1 hr קדימה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
עכשיו תסיים את זה בסטייל.
12
אופים עד שהגבינה מתחילה להמיס והוא tinged כדי חום זהוב בהיר, על 10-12 דקות. מסדרים את העגבניות בגריל למטה משני צדי המגש, מפזרים את האגוזים השבורים (אם משתמשים) על העגבניות והטפטוף בשמן טרגון.