לו מיין עם טופו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל Lo Mein עם טופו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 449 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, חומץ אורז, טופו ארוז במים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו מהיר וקל טופו Lo-Mein, Pancit קנטון (aka lo מיין או צ'או מיין), ו טופו עשבי תיבול איטלקי אפוי + איך ללחוץ טופו כמו אלוף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים טופו בשכבה אחת על מספר שכבות של מגבות נייר. מכסים טופו עם עוד כמה שכבות של מגבות נייר, ומעל עם מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת.
בואו לעמוד במשך 30 דקות. זרוק מגבות נייר.
לבשל פסטה במים רותחים עד אל דנטה; לנקז.
מערבבים פסטה, שמן שומשום, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל; לזרוק. תניח בצד.
מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/8 כפית פלפל באופן שווה על טופו.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן קנולה למחבת; מערבולת מעיל.
להוסיף טופו למחבת; לבשל 4 דקות בכל צד או עד הזהב.
הסר מהמחבת; לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
מערבבים רוטב צדפות ו 3 מרכיבים הבאים (דרך חומץ) בקערה קטנה, ערבוב היטב.
מחממים מחבת ווק או ברזל יצוק על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 1 כף שמן קנולה למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מוקפץ 2 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים כרוב, גזר ושום; מוקפץ 2 דקות או עד נבלות כרוב. להפחית את החום בינוני; מערבבים בתערובת טופו וחומץ, זורק למעיל.
מוסיפים פסטה ונבטי שעועית; לזרוק. מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.