לובסטר מקרוני וגבינה
מקרוני לובסטר וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1065 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. אם יש לכם גבינת gruyere, מלח כשר, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 237 אוהדים. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
טפטוף שמן לתוך סיר גדול של מים מלוחים רותחים.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי ההוראות על החבילה, 6 עד 8 דקות.
בינתיים, לחמם את החלב בסיר קטן, אבל לא להרתיח אותו. בסיר גדול, להמיס 6 כפות חמאה ולהוסיף את הקמח. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות, ערבוב עם מקצף. עדיין מקציפים, מוסיפים את החלב החם ומבשלים עוד דקה או שתיים, עד מעובה וחלק. את החום, להוסיף את Gruyere, צ ' דר, 1 כף מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
מוסיפים את המקרוני המבושל ואת הלובסטר ומערבבים היטב.
מניחים את התערובת 6 עד 8 מנות גראטן בודדים.
ממיסים את 2 כפות החמאה הנותרות, משלבים אותן עם פירורי הלחם הטריים ומפזרים מלמעלה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד הרוטב הוא מבעבע ואת המקרוני הוא השחמה על החלק העליון.