לובסטר פירוגי יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. אם יש עירית, מלח ופלפל, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו פירושקי, Pan Pierogies, ו פירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מגלגלים בצק לעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
2
חותכים את הבצק לעיגולים 2 אינץ'. לעטוף ולהניח בצד. מרתיחים תפוחי אדמה במים מלוחים עד רך ולנקז.
מניחים כפית גדושה של תערובת הלובסטר על מחצית מכל מעגל של בצק. מקפלים את העיגולים לשניים כדי להפוך חצי ירח צורות crimp הקצוות לאטום. מרתיחים את pierogies במים עד שהם צפים, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
בצק
מים
2
ניקוז.
3
לטגן עד חום זהוב בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
4
מניחים קמח בקערה ויוצרים באר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומערבבים ביד. טופס בכדור, לעטוף להכניס למקרר במשך 20 דקות.
לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. דומיין לואי מורו שאבלי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.