לובסטר פסטה
אם יש לך ספגטי, שמנת כבדה, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו פסטה לובסטר חריפה, פסטה לובסטר חריפה, ו הדרך בה החיים צריכים להיות, או פסטה עם לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים את הלובסטר ומבשלים 6 עד 8 דקות, עד אדום בהיר.
ברגע שהלובסטר מתחיל לבשל, להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ואת 3 שיני שום. מבשלים ומערבבים רק כדי לשחרר את הנוזל. אל תתנו להם חום.
כשהלובסטר יוצא מהסיר, מניחים אותו על קרש חיתוך ומשתמשים בסכין גדולה כדי לחתוך אותו לחצי לאורכו.
מניחים את הצד בשרני חצאים לתוך המחבת עם בצל ושום. לבשל במשך כ 3 דקות.
מביאים עוד סיר מים לרתיחה ומתבלים עם קצת מלח.
מוסיפים את הספגטי ומבשלים 8 דקות, או עד למכרז. אם אתה רוצה לחסוך זמן וסיר, אתה יכול להרתיח את הפסטה במי הלובסטר שכן הוא כבר רותח, רק להוסיף מלח.
מוסיף את העגבניות למחבת ולהפוך את החום עד גבוה כדי להביא לרתיחה.
מוסיפים את שמן הזית, מלח, פלפל וקינמון. לבשל, ערבוב כל הזמן במשך 5 עד 7 דקות. לאט לאט לשפוך את השמנת, ערבוב כל הזמן. הרוטב יהפוך לצבע ורוד נחמד. הפעל את החום עד בינוני נמוך. להתחמם, ערבוב מדי פעם עד הפסטה נעשית.
מסננים את הספגטי ומניחים על צלחת הגשה גדולה. מערבבים בחמאה ושום הנותרים.
יוצקים את רוטב העגבניות על הספגטי ומסדרים את שני חצאי הלובסטר במרכז.
מפזרים בכל מקום פטרוזיליה ומגישים.