לוחשת Crisper: פנקייק קישואים
לוחשת Crisper: פנקייק זוקיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 367 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, גבינת פרמזן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו לוחשת Crisper: פנקייק קישואים Redux, לוחשת Crisper: קישואים ופיצה פסטו, ו הלוחש Crisper: מהו Cucuzza (מתכונים דומים).
הוראות
לגרוס את הקישואים והבצל על החורים הגדולים של פומפיה תיבת או במעבד מזון עם דיסק הגריסה.
מניחים את הירקות הגרוסים במסננת בכיור ומפזרים את המלח. לזרוק לשלב.
תן לנקז במשך 30 דקות, ואז להרים על ידי קומץ ולסחוט כמה שיותר לחות ככל האפשר.
מניחים על מגבת מטבח או שכבה כפולה של מגבות נייר.
בקערה בינונית, לשלב את הביצים, שום, גבינה, עשבי תיבול, גרידת לימון ופלפל. הכה היטב עם מזלג.
מוסיפים את תערובת הקישואים המנוקזת ומערבבים יחד.
מפזרים את הקמח ואבקת האפייה על גבי ומערבבים עם מזלג רק עד משולב היטב.
מחממים כף אחת של שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה במחבת רחבה וכבדה. כאשר השמן חם, זרוק את הבלילה לתוך המחבת על ידי ערימות כף. לבשל במשך כשלוש דקות בצד הראשון, עד השחמה יפה. להעיף ולבשל במשך כשתי דקות יותר.
מניחים את הפנקייקים המבושלים על צלחת מרופדת בנייר מגבת וחוזרים עם שאר השמן והבלילה.
מגישים עם מנה של יוגורט יווני, שמנת חמוצה, tzatziki או רסק תפוחים.