לומפיה מוליקה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), לומפיה, ו לומפיה.
הוראות
חום 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך; לבשל ולערבב בצל, סלרי וגזר עד הבצל הוא רך שקוף, 5 עד 7 דקות. סלרי וגזר עדיין עשוי להיות פריך; מתבלים במלח.
מוסיפים חזיר ושום טחון. המשך לבשל ומערבבים עד חזיר הוא כבר לא ורוד. מתבלים עם יותר מלח.
מסננים כל עודפי גריז ומערבבים פתיתי פלפל אדום, אבקת שום, כורכום, זנגביל, כמון, כוסברה, וזרע סלרי. להפריש להתקרר.
מניחים על 1 כף תערובת חזיר על עטיפה לומפיה עם פינה אחת פונה אליך. מקפלים פינה הקרובה ביותר אליך מעל מילוי; לקפל שתי פינות בצד לכיוון המרכז ולהמשיך מתגלגל עטיפה סביב חזיר.
מברשת כמות קטנה של מים מעל הפינה העליונה ולחץ לאטום. חזור עם מילוי ועטיפות שנותרו.
חום 1 ליטר שמן צמחי בטיגון עמוק או סיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מטגנים לחמניות בקבוצות עד חום זהוב, 4 עד 6 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת.