זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), לומפיה, ו לומפיה.
הוראות
1
חום 1 כף שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך; לבשל ולערבב בצל, סלרי וגזר עד הבצל הוא רך שקוף, 5 עד 7 דקות. סלרי וגזר עדיין עשוי להיות פריך; מתבלים במלח.
מניחים על 1 כף תערובת חזיר על עטיפה לומפיה עם פינה אחת פונה אליך. מקפלים פינה הקרובה ביותר אליך מעל מילוי; לקפל שתי פינות בצד לכיוון המרכז ולהמשיך מתגלגל עטיפה סביב חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מברשת כמות קטנה של מים מעל הפינה העליונה ולחץ לאטום. חזור עם מילוי ועטיפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
חום 1 ליטר שמן צמחי בטיגון עמוק או סיר גדול ל 350 מעלות F (175 מעלות C).