Loco Moco עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 1678 קלוריות, 77 גרם חלבון ו-78 גרם שומן כל אחת. תמורת 5.83$ למנה, מתכון זה מכסה 51% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, חמאה, פטרוזיליה בעלת עלים שטוחים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94%, וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון Loco for Moco: Blend and Extend Loco Moco, Loco Moco, Loco Moco.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לאורז: שוטפים את האורז במים זורמים קרים עד שהמים מתבהרים. בסיר בינוני על אש גבוהה מביאים את מרק העוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס עגבנייה רומא זרועה וחתוכה לקוביות, לקישוט, לא חובה
עגבנייה רומא זרועה וחתוכה לקוביות, לקישוט, לא חובה
מסירים מהאש ומניחים לעמוד 5 דקות. (לחלופין, הוסיפו לסיר אורז גם את האורז השטוף וגם את מרק העוף והפעילו את המכונה - זה ישמור על האורז חם עד להגשה.) מורחים במזלג ומכסים. לשמור על חום עד שמוכן לשימוש.
מערבבים את הבשר הטחון, הבצל ומעט מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה. יוצרים 4 קציצות בינוניות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מניחים מחבת גדולה מברזל יצוק על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים זילוף שמן קנולה ומניחים את הקציצות בתבנית. מכסים את התבנית במכסה (או בתבנית שנייה) כדי לאטום את הלחות ולהבטיח קציצות עסיסיות. מבשלים עד להשחמה היטב בצד הראשון, 3 עד 4 דקות. לאחר מכן מסירים את המכסה, הופכים, מחזירים את המכסה וממשיכים לבשל עד לביצוע הרצוי, כ-3 דקות עבור מדיום-רייר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים את ההמבורגרים ושומרים חמים.
1
מוסיפים את החמאה למחבת עם הטפטופים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מטגנים את הפטריות והבצל עד להזהבה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את מרק הבקר ורוטב ווסטרשייר, מביאים לרתיחה ומצמצמים למשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
חתיכות ירקות בגודל נגיס
4
בקערה נפרדת, מערבבים את עמילן התירס עם 1 כף מים לקבלת עיסה חלקה. מוסיפים לאט לאט לתוך הרוטב, תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמסמיך. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ושומרים חם עד שמוכן לשימוש.