קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות51
מגזין

לוקו מוקו

לוקו מוקו
Loco Moco עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 2 מנות עם 1678 קלוריות, 77 גרם חלבון ו-78 גרם שומן כל אחת. תמורת 5.83$ למנה, מתכון זה מכסה 51% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. 28 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. גשו לסופר וקנו שמן קנולן, חמאה, פטרוזיליה בעלת עלים שטוחים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 94%, וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון Loco for Moco: Blend and Extend Loco Moco, Loco Moco, Loco Moco.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לאורז: שוטפים את האורז במים זורמים קרים עד שהמים מתבהרים. בסיר בינוני על אש גבוהה מביאים את מרק העוף לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס עגבנייה רומא זרועה וחתוכה לקוביות, לקישוט, לא חובה1/4 כוס עגבנייה רומא זרועה וחתוכה לקוביות, לקישוט, לא חובה
עגבנייה רומא זרועה וחתוכה לקוביות, לקישוט, לא חובהעגבנייה רומא זרועה וחתוכה לקוביות, לקישוט, לא חובה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את האורז, מכסים ומנמיכים את האש לאש נמוכה כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
מסירים מהאש ומניחים לעמוד 5 דקות. (לחלופין, הוסיפו לסיר אורז גם את האורז השטוף וגם את מרק העוף והפעילו את המכונה - זה ישמור על האורז חם עד להגשה.) מורחים במזלג ומכסים. לשמור על חום עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
סיר אורזסיר אורז
1
מערבבים את הבשר הטחון, הבצל ומעט מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה. יוצרים 4 קציצות בינוניות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מניחים מחבת גדולה מברזל יצוק על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים זילוף שמן קנולה ומניחים את הקציצות בתבנית. מכסים את התבנית במכסה (או בתבנית שנייה) כדי לאטום את הלחות ולהבטיח קציצות עסיסיות. מבשלים עד להשחמה היטב בצד הראשון, 3 עד 4 דקות. לאחר מכן מסירים את המכסה, הופכים, מחזירים את המכסה וממשיכים לבשל עד לביצוע הרצוי, כ-3 דקות עבור מדיום-רייר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוציאים את ההמבורגרים ושומרים חמים.
1
מוסיפים את החמאה למחבת עם הטפטופים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מטגנים את הפטריות והבצל עד להזהבה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את מרק הבקר ורוטב ווסטרשייר, מביאים לרתיחה ומצמצמים למשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
4
בקערה נפרדת, מערבבים את עמילן התירס עם 1 כף מים לקבלת עיסה חלקה. מוסיפים לאט לאט לתוך הרוטב, תוך כדי ערבוב מתמיד עד שמסמיך. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ושומרים חם עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
הוסף מעט שמן קנולה למחבת טפלון על אש בינונית. מפצחים פנימה את הביצים ומבשלים כשצד השמש כלפי מעלה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוציאים ושומרים חם. (אתה יכול להפוך את הביצים בקלות יתרה אם אתה רוצה שהם מבושלים קצת יותר.)
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1
מניחים את האורז המבושל על צלחת, מניחים מעל את ההמבורגרים, לאחר מכן את הביצים ולבסוף את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2
מקשטים בפטרוזיליה ועגבנייה אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'