לוקוס עם צ'רמולה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.23 דולר למנה. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם פפריקה, מלח, כמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב קינמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כמו קינוח. עם כפית ציון 86%, המנה הזו אדירה. נסו לוקוס אפוי עם פטריות בר: לוקוס אל פורנו קון פונגי טריפולטי, צ'רמולה, ו שרימפס צ'רמולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 3 מרכיבים ראשונים במעבד מזון; מעבדים עד קצוץ.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים מיץ הבא 6 מרכיבים (מיץ דרך קינמון); תהליך עד חלקה. מסדרים דגים בשכבה אחת בכלי רדוד; מורחים תערובת כוסברה באופן שווה על שני צידי הדג. מכסים ומשרים במקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ממתק תמנון בריט
3
הסר דגים מן המנה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
4
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מניחים דגים על מחבת צלייה המצופה בתרסיס בישול; לצלות 7 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גרי
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.