לזניה ארבע גבינות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לאסניאן ארבע גבינות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 16 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 218 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלח, אורגנו, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה די טוב. נסו לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, לזניה של שש גבינות, ו ארבע לזניה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מבשלים בקר, בצל ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והבצל רך; מסננים. בבלנדר, לעבד את העגבניות עד חלקה. מערבבים לתערובת בקר יחד עם פטריות, רסק עגבניות ותבלינים; מבשלים 15 דקות.
בקערה שלבו גבינת קוטג', פרמזן, צ ' דר, 1/2 כוס מוצרלה וביצים.
מורחים 2 כוסות רוטב בשר בתחתית 13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מסדרים מחצית מהאטריות מעל הרוטב.
מורחים תערובת גבינה על אטריות. למעלה עם אטריות הנותרים רוטב.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 45 דקות. לחשוף; מפזרים מוצרלה שנותרה. מחזירים לתנור למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה.