לזניה בבישול איטי
לזניה בבישול איטי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 625 קלוריות, 44 גרם חלבון ו-37 גרם שומן כל אחת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה קרטון, גבינת מוצרלה רזה חלקית, בשר בקר טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות. עם ציון ספונקולרי של 55%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לזניה בקר בבישול איטי, צלי בלסמי בבישול איטי (בישול איטי, סיר מיידי או תנור), וצלי בלסמי בבישול איטי (בישול איטי, סיר מיידי או תנור).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את בשר הבקר, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים רוטב פסטה; לחמם דרך. מערבבים בקערה גדולה את גבינות המוצרלה והריקוטה, התיבול האיטלקי, אבקת השום, המלח והפלפל.
מורחים 1 כוס רוטב בשר בסגלגל 3-Qt. בישול איטי. שוברים אטריות לזניה אחת לשלושה חתיכות.
שכבו 1-1/3 אטריות על הרוטב, שוברים את האטריות כך שיתאימו לפי הצורך. למעלה עם 2/3 כוס רוטב בשר ו-1-1/3 כוסות תערובת גבינה. חזור על שכבות פעמיים. מעל הרוטב שנותר.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שהאטריות רכות.
מפזרים גבינת פרמזן. מכסים ומבשלים עוד 15 דקות.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם אפשרויות נהדרות עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.