קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

לזניה בסגנון טקסס

לזניה בסגנון טקסס
לאסניאן בסגנון טקסס נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 236 קלוריות. 29 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם תיבול טאקו, מלח מתובל, גבינת קוטג'ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. ציון זה מוצק. נסו חזה מעושן, משופשף תבלינים, בסגנון טקסס על טוסט טקסס, המבורגרים בסגנון טקסס, ו מטגן בסגנון טקסס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את המלח המתובל, תערובת תיבול הטאקו, העגבניות, רוטב העגבניות והצ ' ילי. מנמיכים את האש, מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15-20 דקות. בקערה קטנה שלבו גבינת קוטג ' וביצים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
ב משומן 13-ב. איקס 9-ב. תבנית אפייה, שכבה מחצית מרוטב הבשר, מחצית מהטורטיות, מחצית מתערובת גבינת הקוטג 'ומחצית מגבינת מונטריי ג' ק. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 30 דקות או עד שהם מבעבעים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
6
מקשטים בתוספות אם רוצים.
7
מגישים מיד או לפני האפייה, מכסים ומקפיאים קדירה עד 3 חודשים.
8
לשימוש בלזניה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
9
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
10
אופים לפי ההוראות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®