קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

לזניה בסגנון פולני

לזניה בסגנון פולני
Lasgananananananen בסגנון פולני הוא מתכון ים תיכוני המשמש 6. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. אם יש לכם חמאה, בצל, אטריות לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו אטריות וכרוב בסגנון פולני, קישואים ממולאים בסגנון פולני, ו העוף הצלוי בסגנון פולני של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3
מסננים, לטפוח יבש interleave במגבת לחה כדי לשמור על לחות או לרסס כל אטריות עם ספריי בישול או קלות להחיל קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
במחבת גדולה נפרדת מעל חום בינוני, לשלב את הבצל עם החמאה והטחון במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הכן את פירה מיידית על פי הוראות החבילה, אבל להשמיט את החלב. מערבבים בגבינת שמנת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
מניחים 3 אטריות בתחתית צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מורחים 1/2 את תערובת תפוחי האדמה על האטריות בצלחת. למעלה זה עם 3 יותר אטריות, ואחריו 1/2 אחרים של תערובת תפוחי אדמה. סיים על ידי ציפוי עם הנותרים 3 אטריות, ולאחר מכן העליון אלה עם בצל מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות, או עד תוסס. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)