קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

לזניה בסגנון פולני

לזניה בסגנון פולני
Lasgananananananen בסגנון פולני הוא מתכון ים תיכוני המשמש 6. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. אם יש לכם חמאה, בצל, אטריות לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו אטריות וכרוב בסגנון פולני, קישואים ממולאים בסגנון פולני, ו העוף הצלוי בסגנון פולני של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3
מסננים, לטפוח יבש interleave במגבת לחה כדי לשמור על לחות או לרסס כל אטריות עם ספריי בישול או קלות להחיל קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
במחבת גדולה נפרדת מעל חום בינוני, לשלב את הבצל עם החמאה והטחון במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הכן את פירה מיידית על פי הוראות החבילה, אבל להשמיט את החלב. מערבבים בגבינת שמנת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מניחים 3 אטריות בתחתית צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מורחים 1/2 את תערובת תפוחי האדמה על האטריות בצלחת. למעלה זה עם 3 יותר אטריות, ואחריו 1/2 אחרים של תערובת תפוחי אדמה. סיים על ידי ציפוי עם הנותרים 3 אטריות, ולאחר מכן העליון אלה עם בצל מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות, או עד תוסס. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן