לזניה בסגנון פולני
Lasgananananananen בסגנון פולני הוא מתכון ים תיכוני המשמש 6. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. אם יש לכם חמאה, בצל, אטריות לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו אטריות וכרוב בסגנון פולני, קישואים ממולאים בסגנון פולני, ו העוף הצלוי בסגנון פולני של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מסננים, לטפוח יבש interleave במגבת לחה כדי לשמור על לחות או לרסס כל אטריות עם ספריי בישול או קלות להחיל קצת שמן.
במחבת גדולה נפרדת מעל חום בינוני, לשלב את הבצל עם החמאה והטחון במשך 5 דקות.
הכן את פירה מיידית על פי הוראות החבילה, אבל להשמיט את החלב. מערבבים בגבינת שמנת עד מעורבב היטב.
מניחים 3 אטריות בתחתית צלחת אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'.
מורחים 1/2 את תערובת תפוחי האדמה על האטריות בצלחת. למעלה זה עם 3 יותר אטריות, ואחריו 1/2 אחרים של תערובת תפוחי אדמה. סיים על ידי ציפוי עם הנותרים 3 אטריות, ולאחר מכן העליון אלה עם בצל מוקפץ.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות, או עד תוסס. אפשר להתקרר במשך 5 דקות לפני חיתוך.