לזניה בריאה יותר
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לאגנאן Lasgananananan בריא לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 367 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מוצרלה, בזיליקום, בשר טחון נוסף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא לך על ידי Food.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 51% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: לזניית בשר בריאה יותר, בריא יותר אחד מחבת סיר לזניה: ארוחה 30 דקות, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה).
הוראות
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה ולנקז.בינתיים, בשרים חומים עם פטריות, בצל ושום.
לנקז ולחזור למחבת או סיר.
מוסיפים עגבניות, רסק עגבניות, בזיליקום ומרג ' ורם לתערובת הבשר. מבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.מחממים תנור ל-37
שלב תחליף ביצה (או ביצים מכות)גבינת קוטג', שמנת חמוצה, 1/2 כוס פרמזן, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מניחים מחצית האטריות בתחתית תבנית אפייה 13x9.
מורחים חצי מתערובת גבינת הקוטג 'על אטריות, ואז חצי בשר, חצי צ' דר וחצי מוצרלה.חזור על שכבות העליון עם 1/4 כוס פרמזן.
אופים 40-45 דקות או עד מבעבע.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון