לזניה ים תיכונית
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לאגנאן הים תיכוני לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 415 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפלים קלויים, פתיתי מנטה, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו לילה לזניה ים תיכונית, לזניה מהירה ופשוט באביב מחבת לזניה עם בעיטה ים תיכונית, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
הוסף כרישה ו -4 המרכיבים הבאים (כרישה דרך שום), ו 5 דקות מטוגנות.
מוסיפים ארטישוק ופלפל פעמון, ומטגנים 3 דקות. מערבבים שעועית, ולהסיר מהחום.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים קמח, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב, ומבשלים עד עבה מעט (כ 4 דקות).
מוסיפים פטה ו 2 כפות פרמזן; מערבבים עד גבינה נמסה.
מורחים רוטב גבינה 1/4 כוס בתחתית צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 2 אטריות על רוטב גבינה; למעלה עם חצי תערובת כרישה, חצי תרד, 1/4 כוס מוצרלה, ו 1/2 כוס רוטב גבינה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
יוצקים רוטב גבינה שנותר על אטריות, ומפזרים 1/4 כוס מוצרלה ו 1 כף פרמזן.
מכסים ואופים ב 375 במשך 35 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות או עד העליון הוא זהב.