לזניה ירקות קלויים
לזניה ירקות קלויים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, פלפל, גבינת ריקוטה קרטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי, לזניה ירקות קלויים, ו לזניה ירקות קלויים.
הוראות
מעיל שני 15-in. אקס-10-אין. אקס-1-אין. מחבתות אפייה עם ספריי בישול.
מניחים חצילים ופטריות על מחבת מוכנה אחת.
מניחים את הקישואים והפלפל האדום על המחבת השנייה.
מערבבים את השמן ושום; מברשת על שני הצדדים של ירקות.
אופים, חשוף, ב 400° במשך 15 דקות. הפוך ירקות מעל.
אופים קישואים ופלפל אדום 5-10 דקות יותר או עד הקצוות הם השחמה.
בקערה גדולה, לשלב את גבינת ריקוטה, פרמזן ותחליף ביצה.
מורחים על 1/4 כוס רוטב פסטה ב 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכבה עם ארבע אטריות לזניה( אטריות יחפפו מעט), חצי מתערובת גבינת ריקוטה, חצי ירקות, שליש רוטב פסטה וגבינת מוצרלה 2/3 כוס.
מפזרים חצי בזיליקום. חזור על שכבות. למעלה עם הנודלס הנותרים ורוטב פסטה.
מכסים ואופים ב 350° במשך 40 דקות. לחשוף; מפזרים עם גבינה נותרת.
אופים 5-10 דקות יותר או עד הקצוות הם מבעבעים גבינה מותכת.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.