לזניה ירקות תרד אורכת כ -55 דקות מתחילתה ועד סופה. תמורת 1.12$ למנה , תקבלו מנה של 12. מנה אחת מכילה 230 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, מלח, קמח וחרדל דיז'ון. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 58% . מתכונים דומים: לזניה ירקות טריים עם תרד וקישואים , לזניה ירקות עם דפי לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) ולזניה ירקות עם דפי לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) .
הוראות
1
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים 2-1/2 כוסות חלב. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך.
במחבת טפלון גדולה מטגנים את הפטריות, הבצל, הגזר והשום בשמן עד לריכוך. מערבבים פנימה את התרד ואת המלח הנותר. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהתרד נבול; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מורחים מחצית מרוטב הגבינה ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מעל שלוש אטריות וחצי מתערובת הירקות; חזור. למעלה עם שאר האטריות ורוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
מפזרים את יתרת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהם מתחממים.