לזניה לבישול איטי
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאגנאן Lasganananananananananan האיטי לנסות. מנה אחת מכילה 851 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו נקניקיות, אטריות לזניה, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
נקניק חום במחבת nonstick; מערבבים ברוטב בישול ו 1 1/2 כוסות מים.
מערבבים 1 כוס גבינת מוצרלה וגבינת ריקוטה. (מקררים את שאריות גבינת המוצרלה בזמן שהלזניה מבשלת.) רסס 4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
שכבת בישול איטי: 1/2 תערובת נקניק כוס 2 1/2 אטריות, שבור לחתיכות כדי להתאים. למעלה עם חצי מתערובת הגבינה ותערובת נקניק 1/2 כוס. חוזר. למעלה עם שאריות 2 אטריות ותערובת נקניק הנותרים, כיסוי אטריות לחלוטין.
לבשל, מכוסה, על חום נמוך הגדרת 4 עד 5 שעות או עד אטריות מכרז.
מפזרים העליון של לזניה עם הנותרים 1 כוס גבינת מוצרלה.
תנו לעמוד עד שהגבינה תימס.
מגישים על ידי חיתוך לחתיכות או כפיות החוצה.