לזניה לבישול איטי
המתכון לאט בישול לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 6 שעות ו-35 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 617 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, בצל, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק ובצל במחבת 10 אינץ ' על אש בינונית 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב עגבניות, בזיליקום ומלח.
מערבבים 1 כוס גבינת מוצרלה וגבינות ricotta ופרמזן. (מקררים את שאריות גבינת המוצרלה בזמן שהלזניה מבשלת.)
כף אחת-רבע מתערובת הנקניק לתוך תנור איטי 6 ליטר; למעלה עם 5 אטריות, שבור לחתיכות כדי להתאים.
מורחים עם חצי מתערובת הגבינה ורבע מתערובת הנקניקיות. למעלה עם 5 אטריות, שאריות תערובת גבינה ורבע מתערובת הנקניקיות. למעלה עם הנותרים 5 אטריות ותערובת נקניק הנותרים.
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 4 עד 6 שעות או עד אטריות מכרז.
מפזרים העליון של לזניה עם הנותרים 1 כוס גבינת מוצרלה. לכסות ולתת לעמוד על 10 דקות או עד גבינה מותכת.