לזניה לבישול איטי
לזניה לבישול איטי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 390 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מים, פולי-o גבינת ריקוטה מקורית, אטריות לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי.
הוראות
בשר חום במחבת גדולה; ניקוז. מערבבים ברוטב פסטה ומים.
מערבבים ריקוטה, 1-1 / 2 כוסות מוצרלה, 2 כפות. פרמזן, ביצה ופטרוזיליה.
כפית 1 כוס רוטב בשר לתוך סיר איטי; למעלה עם שכבות של חצי כל אטריות (שבור כדי להתאים) ותערובת גבינה. מכסים עם רוטב בשר 2 כוסות. למעלה עם אטריות שנותרו (שבור כדי להתאים), תערובת גבינה ורוטב בשר. מכסים במכסה.
מבשלים על 4 עד 6 שעות או עד הנוזל נספג.
מפזרים עם גבינות שנותרו; בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות. או עד שנמס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.