קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות7
מגזין

לזניה לבישול איטי

לזניה לבישול איטי
לזניה בישול איטי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. אם יש לך עגבניות משומר, אטריות לזניה, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-55 דקות. נסו לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את האטריות לזניה במחבת מתכת 13 על 9 אינץ ' ויוצקים מעל מספיק מים חמים כדי לכסות את האטריות. להפריש עד גמיש, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים את המים מן האטריות, נפרדים, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מניחים את החצילים וקישואים בקערה של טווה סלט.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים את המלח ואת הטיהור במשך 20 דקות, זורק לאחר 10 הדקות הראשונות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר את הנקניק מן המעטפת שלה לקצוץ או לצבוט לחתיכות 1/2 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
יש לשטוף את החצילים ואת קישואים מתחת למים זורמים ספין עד יבש בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
השתמש 4 אטריות לזניה גמישות כדי בשורה הצדדים של סיר איטי 3 ליטר. חופפים את האטריות מעט ולחץ על הצדדים כך שהם נדבקים. לרסק 1 עגבניות עם היד שלך על החלק התחתון של סיר איטי. מכסה עם חצי מהנקניק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
8
מפזרים 1/2 כפית של תיבול איטלקי, רבע מהקמח, ורבע מאבקת חלב העז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חלב עיזיםחלב עיזים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
הוסף רבע מהירקות המטוהרים בשכבה, מעט חופפים את החלקים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
10
הוסף רבע מהפטריות הפרוסות בשכבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
11
הוסף רבע מהאטריות שנותרו בשכבה, חתוך כדי להתאים לכל פערים, חופף מעט את החתיכות. לחץ בעדינות על האטריות לפני בניית השכבה הבאה. תמחץ עוד עגבנייה ותניח על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
12
מוסיפים חצי חזיר הקרקע, מפזרים 1/2 כפית של תיבול איטלקי, רבע מהקמח, רבע מאבקת חלב העז, רבע מהירקות ורבע מהפטריות. חזור 2 פעמים נוספות עם שאר החומרים. יהיו לך 4 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חלב עיזיםחלב עיזים
חזיר טחוןחזיר טחון
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
13
מורחים 2 כפות של מיץ עגבניות מן הפחית על גבי השכבה האחרונה של האטריות. הגדר את התנור האיטי נמוך, לכסות, ולבשל במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
14
הסר כל שומן עודף שהצטבר על ידי לחיצה על למטה ישירות על החלק העליון של הלזניה עם צלחת או מכסה קטן. כבה את התנור האיטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
15
מפזרים גבינה. לכסות ולהשאיר במשך 30 דקות. חום את הגבינה, אם תרצה, באמצעות מבער פרופאן או אקדח חום.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.