קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

לזניה מאכלי ים אני

לזניה מאכלי ים אני
המתכון מאכלי ים Lasignanananan אני מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות וזה בהחלט עצום pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 677 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 45 אוהדים. אם יש לכם חמאה, חלב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אטריות לזניה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לנקז היטב.
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בסיר בגודל בינוני על חמאה מומסת חום בינוני או מרגרינה, מערבבים בקמח ולתת קמח חום מעט. מערבבים בחלב, ערבוב כל הזמן עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את גבינת הפרמזן לרוטב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
במחבת אפייה 9x13 מורחים שכבה דקה של רוטב לבן, ואחריו שכבה של אטריות לזניה מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מניחים 1/4 של שרימפס, 1/4 של בשר סרטנים 1 כוס גבינת מוצרלה על גבי האטריות לזניה. חזור על שלוש פעמים, מה שהופך את ארבע שכבות. למעלה השכבה הסופית עם רוטב וגבינת מוצרלה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אטריות לזניהאטריות לזניה
בשר סרטניםבשר סרטנים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
אופים במשך 45 דקות או עד העליון הוא חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®