לזניה מחבת מלוחה של האנט
לזניה מחבת מלוחה של האנט דורשת כ 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 315 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.37 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה דיאטה. אם יש לכם קמפנל, עגבניות של האנט, קישורי נקניק חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו מרק לזניה הכולל קראפט פרמזן ועגבניות האנט, אטריות מחבת מלוחות, ו חזיר מלוח, אספרגוס ומחבת תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח.
בינתיים מבשלים נקניק במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהיא מתפוררת וכבר לא ורודה, תוך ערבוב מדי פעם; מסננים.
מוסיפים עגבניות לא מיובשות ורסק עגבניות; מערבבים היטב. מנמיכים את האש לנמוכה; מבשלים 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מעבירים את תערובת הנקניקיות לקערה בינונית; מניחים בצד.
מניחים חצי פסטה באותה מחבת; למעלה עם חצי כל תערובת נקניק וגבינה. חזור על כל השכבות. מכסים את המחבת במכסה.
מניחים על אש בינונית; מבשלים 5 דקות או עד שכל השכבות חמות והגבינה נמסה.
מסירים מהאש; לתת לעמוד 1 דקה לפני ההגשה.