לזניה מעוף קלאסיקו ® Cajun
לזניה עוף קלאסיקו ® Cajun עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב שמנת אלפרדו פסטה, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תבשיל שעועית לבנה ועוף קלאסיקו, רול - אפ לזניה שרימפס Cajun, ו Negroni Classico של ג'ף פייל.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות f. אטריות קוק על פי הוראות החבילה.
שלב ג 'ונסונוויל® Premium מבושל באופן מלא נקניקיות Andouille, עוף, תיבול קייג' ון, ומרווה. במחבת גדולה לבשל תערובת בשר 8 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד.
הסר מחבת באמצעות כף מחוררת, שמירה על טפטוף במחבת. הגדר תערובת בשר בצד; לשמור על חום. באותו מחבת לבשל בצל, סלרי, פלפל מתוק, ושום בטפטופים עד ירקות רכים. מערבבים בתערובת בשר, חצי מרוטב פסטה אלפרדו אלפרדו הקל קלאסיקו® אור, וגבינת פרמזן.
מעיל קל צלחת אפייה 13x9x2 אינץ ' או תבשיל מלבני 3 ליטר עם ספריי nonstick. סדר 4 אטריות בתחתית המנה.
מורחים עם 2 כוסות של תערובת ירקות בשר.
מפזרים 1/2 כוס של מוצרלה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות. בזהירות להפיץ את שאריות רוטב פסטה קלאסיקו® אור שמנת אלפרדו מעל (אם הרוטב הוא עבה מדי, לחמם מעט). כיסוי; אופים 1 שעה או עד מחומם דרך.
תן לעמוד 15 עד 20 דקות לפני חיתוך בזהירות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.