לזניה מקסיקנית
לזניה מקסיקנית יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-50 מנות. מנה אחת מכילה 55 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך זיתים, אבקת צ'ילי, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
בשר חום עם בצל ופלפלים במחבת גדולה; לנקז. להחזיר בשר למחבת.
מוסיפים סלסה, תירס ותבלינים; מערבבים היטב.
שכבה 1/3 של תערובת הבשר, וחצי כל אחד טורטיות וגבינת קוטג 'בתבנית אפייה 13x9 אינץ' מרוסס עם ספריי בישול. חזור על שכבות; לכסות עם רוטב בשר שנותר.
אופים 30 דקות. או עד מחומם דרך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 85 דולר.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.