לזניה מקסיקנית
לזניה מקסיקנית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 758 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, עגבנייה, כוסברה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק ובשר טחון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב עד שהבשר מתפורר וכבר אינו ורוד.
מסננים. מערבבים פנימה ג ' לפאו ו -5 המרכיבים הבאים; מבשלים עד לחימום יסודי.
כף שליש מהרוטב על תחתית תבנית אפייה 13"איקס9" משומנת קלות; למעלה עם 6 טורטיות; מפזרים חצי גבינת צ ' דר. למעלה עם 6 טורטיות; חזור על שכבות, מסתיים עם טורטיות.
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק ו -3 המרכיבים הבאים.
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות. למעלה עם אבוקדו, אם תרצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו]()
איל מולינו די גרייס סולוסנגיובזה קיאנטי קלאסיקו
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלאביות, בריקים צרפתיים וטונאו של שימוש שני.