לזניה מרושלת
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לסלאפיאן לנסות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שום, בצל, בזיליקום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו לזניה מרושלת, Chori-Joes מרושל (Chorizo מרושל Joes), ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך תרמילי נקניקיות.
במחבת nonstick 4-5 ליטר מעל חום גבוה, לשלב נקניקיות, בצל, ושום. עם כף, לשבור את הבשר לחתיכות קטנות ומערבבים לעתים קרובות עד תערובת הוא השחמה, על 15 דקות.
בינתיים, לשבור את הלזניה לחתיכות 2-3 אינץ'.
למחבת, להוסיף מרק, 2 כוסות מים, עגבניות (עם מיץ), רוטב עגבניות, בזיליקום, אורגנו, לזניה. מרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד פסטה הוא רך לנשוך, על 15 דקות.
מצקת לתוך קערות רחבות ומפזרים גבינה ופטרוזיליה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.