לזניה סארדה עם לובסטר, עגבניות וזעפרן
המתכון לזניה סארדה עם לובסטר, עגבניות וזעפרן מוכן בתוך כ 50 דקות והוא בהחלט נהדר ללא חלב ופסקאטרי אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 716 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם סלרי, פטוצין דקקו, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בתפוח האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי בטטה כמו קינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 74%, וזה די טוב. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם לובסטר, עגבניות וזעפרן, המרכיב הסודי( זעפרן): מולים עם זעפרן ועגבניות, ו צרפתית בהבזק: כריכי תה לובסטר זעפרן.
הוראות
מוציאים לובסטר מקליפות וחותכים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן זית עד לעישון.
מוסיפים בצל, סלרי, תפוח אדמה ושום ומקפיצים עד להזהבה.
מוסיפים עגבניות, יין וזעפרן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 1 דקה. מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה ומסננים.
מוסיפים לובסטר לרוטב עגבניות במחבת וזורקים.
מוסיפים פסטה חמה למחבת ומוסיפים עירית. זורקים לציפוי ומגישים מייד.