לזניה סטובטופ
לזניה Stovetop יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. אם יש לכם תרד תינוק, תערובת קציץ בשר טחון, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: לזניה עוף Stovetop, סטובטופ ברוקולי ולזניה שעועית לבנה, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה).
הוראות
מחממים את המטגן. ממלאים סיר רחב עם 3 סנטימטרים של מים מלוחים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות ומבשלים עד אל דנטה, על 11 דקות, ולאחר מכן לנקז, להעביר קרש חיתוך חצייה.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את בשר הקרקע ומבשלים, ערבוב, עד השחמה.
מוסיפים את רוטב העגבניות ואת פתיתי הפלפל האדום ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את התרד ומערבבים עד שהוא נבול, ואז מוסיפים את הריקוטה ומביאים לרתיחה נמוכה. מתבלים במלח ומסירים מהחום. לזרוק את המוצרלה ו 4 כפות פרמזן בקערה.
מכסים את החלק התחתון של צלחת אפייה 8 אינץ ' מרובע עם שכבה של אטריות לזניה חופפות מעט. למעלה עם חצי רוטב הבשר וחצי מתערובת הגבינה. חזור עם שכבה נוספת של אטריות ותערובת רוטב הבשר והגבינה הנותרת. מכסים עם האטריות הנותרות ומפזרים את 2 כפות פרמזן הנותרים.
טפטוף קל עם שמן זית מטאטא עד זהב מבעבע, 3 עד 5 דקות. למעלה עם הבזיליקום.