קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

לזניה עוטפת מומיה

לזניה עוטפת מומיה
לזניה עטיפת מומיה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם נקניק חזיר בתפזורת, שמנת, רוטב פסטה בזיליקום עגבניות מיור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: אוכל מפחיד: מומיות-כלבים ועוגיות מומיות, Banh - Mi Wrap: חזיר וייטנאמי בגריל Wrap עם גזר כבוש ונענע, ו Mummy Halloweenies.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, נקניק ובצל על חום בינוני גבוה 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו 10 דקות.
4
בקערה גדולה, מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, 1 כוס גבינת מוצרלה, פתיתי ביצה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
במחבת לזניה 14x10 אינץ ' ungreased, להפיץ על 1 כוס של רוטב הבשר. למעלה עם 4 אטריות מבושלות, חצי מתערובת גבינת שמנת וכוס 1 של רוטב הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור עם 4 אטריות, נשאר מחצית תערובת גבינת שמנת, 1 1/2 כוסות של רוטב בשר 1 כוס גבינת מוצרלה. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מפזרים עם הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8
אופים חשפו 30 עד 35 דקות או עד מבעבע וגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.