לזניה עטיפת מומיה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם נקניק חזיר בתפזורת, שמנת, רוטב פסטה בזיליקום עגבניות מיור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: אוכל מפחיד: מומיות-כלבים ועוגיות מומיות, Banh - Mi Wrap: חזיר וייטנאמי בגריל Wrap עם גזר כבוש ונענע, ו Mummy Halloweenies.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בינתיים, ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בשר בקר, נקניק ובצל על חום בינוני גבוה 15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; מבשלים חשפו 10 דקות.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור עם 4 אטריות, נשאר מחצית תערובת גבינת שמנת, 1 1/2 כוסות של רוטב בשר 1 כוס גבינת מוצרלה. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב בשר.