לזניה עוף
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לצ'יקן לאסגנאן לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 281 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לך חלב, גבינת קוטג', בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, בצל מטגן ופלפל ירוק בחמאה עד מכרז.
מוסיפים פטריות; מבשלים עד למכרז.
הסר מהחום; מערבבים במרק, חלב, פימינטוס ובזיליקום. בקערה, לשלב את העוף, גבינה אמריקאית, גבינת קוטג ' וגבינת פרמזן 1/4 כוס.
מורחים רבע של רוטב פטריות ב 13-in. אקס-9-אין. צלחת אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם שלוש אטריות, חצי מתערובת העוף ורבע מרוטב הפטריות. חזור על שכבות של אטריות, עוף ורוטב פטריות. למעלה עם הנודלס הנותרים ורוטב פטריות.
מפזרים פטרוזיליה ופרמזן שנותר. מכסים ואופים ב 350° במשך 30 דקות. לחשוף; אופים 15-20 דקות יותר או עד חם תוסס.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.