לזניה עוף טורטייה גביני
המתכון גבינה עוף טורטייה לזניה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 25 דקות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב אל אנצ'ילדה הישן, זיתים, עגבניות שזיפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו לזניה צ'יזי טורטייה, לזניה עוף טורטייה תירס, ו לזניה פהיטה טורטייה עוף בסיר קרוק (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
מורחים 2 כפות של רוטב אנצ ' ילדה בתחתית צלחת אפייה.
בקערה בינונית, מערבבים עגבניות, עוף, בצל ושעועית. בקערה בינונית נוספת, מערבבים את רוטב האנצ ' ילדה שנותר ואת מטבל הירקות עד מעורבב היטב.
מסדרים 8 חתיכות טורטייה על רוטב בצלחת, חופפים לפי הצורך. כפית חצי מתערובת העוף מעל טורטיות; מפזרים 1/2 כוס הגבינה. כפית חצי מתערובת הרוטב על גבינות. חזור על שכבות פעם אחת, הזמנת 1/2 כוס גבינה.
אופים 40 עד 45 דקות או עד חם.
מפזרים עם שמור 1/2 כוס גבינה.
אופים חשפו כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.