קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

לזניה עם נקניק ופטריות מעורבות

לזניה עם נקניק ופטריות מעורבות
לזניית נקניק ופטריות מעורבות עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 50 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו לזניה עם נקניק הודו ופטריות, לזניה נקניק, פטריות ותרד, ו לזניית נקניקיות ופטריות מהירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בחום סיר בינוני 1 כף השמן מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם, אורגנו, 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד העגבניות לרכך והרוטב מתעבה, 20 דקות, לשבור את העגבניות עם כפית כפי שהם מתרככים. שמור 2/3 כוס הרוטב להרכבת לזניה ולהגדיר את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף את הפטריות. מבשלים עד שהפטריות ישחררו את הנוזל שלהם, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הנקניק וממשיכים לבשל, שוברים את הנקניק בכפית, עד שהנקניק משחימים ומבשלים אותו, עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
7
דק לחתוך כרבע המוצרלה ולהניח בצד; לגרר את השאר על פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
8
מערבבים את הגבינה המגורדת עם הריקוטה והביצה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מורחים את שמורות 2/3 כוס רוטב עגבניות בתחתית 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה. למעלה עם 1 גיליון פסטה, שליש מתערובת ריקוטה ושליש רוטב הבשר. חזור עם שאר הפסטה, ריקוטה ורוטב בשר. מכסים בנייר כסף ואופים עד שהרוטב מבעבע בקצוות והפסטה רכה, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
הסר את נייר הכסף, העליון עם מוצרלה פרוס ולהמשיך לאפות עד הגבינה נמסה, 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
תנו לעמוד 20 דקות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה עם סלט ירוק וקצת לחם שום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.