לזניה עצלנית עם ראגו כבש, תרד וריקוטה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1091 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, מניית עוף, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו ניוקי ריקוטה מטוגנים עם ראגו כבש, Farfalle עם כבש ראגו, ריקוטה, נענע, ו לזניה תרד עם ראגו פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
חום 2 כפות שמן זית כתית נוספת בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מעשן, ללטף את טלה הקרקע להתייבש ולהוסיף למחבת, חום לקרמל את הבשר, מתבלים ברוזמרין, מיורן, ציפורן, מלח ופלפל. לאחר הבשר יש השחמה, מוסיפים את הבצל, גזר, שום ומבשלים כדי לרכך 10 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים רסק עגבניות, מבשלים 1 דקה או עד ריחני. מערבבים במלאי ואז יין, להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טלה טחון
מרז ' ורם
צווארי עוף
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
במים רותחים מומלחים, undercook הפסטה על ידי 2 דקות מכיווני החבילה. שמור כוס של נוזל פסטה עמילני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
בינתיים, לחמם את החמאה בסיר מעל חום בינוני, לטאטא 2 כפות קמח, 1 עד 2 דקות, לטאטא את החלב ומבשלים להתעבות. מתבלים את רוטב בשמל במלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסננים את הפסטה ומוסיפים חזרה לסיר הפסטה. לזרוק את הפסטה עם ראגו כבש וכמה מי בישול עמילני שמורות כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
יוצקים את הפסטה לתוך תבשיל גדול. לפזר את התרד סביב על גבי פסטה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מערבבים את הריקוטה עם נענע ו / או פטרוזיליה, מנקדים את הפסטה עם ריקוטה באופן שווה סביב התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
7
יוצקים את רוטב בשמל בשכבה זוגית סביב התבשיל ומעל עם גבינה מגוררת. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש. מחממים בתנור f 350 מעלות, מכוסה, במשך 30 דקות ולאחר מכן להעלות את החום ל 425 מעלות f ואופים חשופים, עד חום מבעבע, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
כדי לשרת מיד, להעביר את התבשיל לתנור f שחומם מראש 425 מעלות ואופים כ -15 עד 20 דקות, לחום.