לזניה פולנטה קלה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חלק-גבינת ריקוטה רזה, ביצה לבן, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. מתכונים דומים: פולנטה עם עגבניות טריות ופרמזן צ'יפס / פולנטה עשוי בקלות, לזניה פולנטה, ו לזניה פולנטה.
הוראות
מסדרים פרוסות פולנטה בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מערבבים גבינת ריקוטה, פלפל אדום, תרד, ביצה לבן בקערה בינונית.
מורחים על פולנטה; רוטב מרינרה כפית באופן שווה על תערובת גבינת ריקוטה. מכסים בנייר כסף; אופים ב 400 במשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת פרמזן.
אופים 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.