קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

לזניה פטריות בעבודת יד

לזניה פטריות בעבודת יד
לזניה פטריות בעבודת יד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 706 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. נסו קרמל לעיס חלבי / קזאין בעבודת יד, לזניה דה פולו קון צ'אמפי (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פטריות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את הקמח והסולת את קערת המיקסר החשמלי עם חיבור ההנעה. בקערה נפרדת מקציפים יחד את שמן הזית, המלח והחלמון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים את הקמח ואת סולת במשך 1 דקה, ואז לשפוך בתערובת הביצים ומערבבים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים 3/4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים עוד מים, 1 כף בכל פעם, עד שבצק הפסטה מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מוציאים את הבצק מהמיקסר ועוטפים בניילון.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
תנו לנוח 15 דקות. בעזרת גליל פסטה מרדדים את הבצק ליריעות דקות, לפי הוראות מכונת הפסטה, וחותכים את הסדינים למלבנים בגודל 2 על 4 אינץ'
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
7
אבק את ריבועי הפסטה קלות בסולת והניח על תבנית מכוסה בנייר אפייה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד מוכן לשימוש, עד 2 ימים
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מניחים את החלב, החומץ והמלח לסיר גדול עם תחתית עבה על אש בינונית. מביאים את התערובת ל 185 מעלות צלזיוס, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
ללא ערבוב, תן להתבשל במשך 20 דקות. מניחים מסננת מעל קערה או מיכל גדול שאינו מגיב ומרפדים מסננת בבד גבינה.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוציאים את תערובת החלב מהחום ומכניסים בעדינות לתוך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מצקתמצקת
4
בואו לנקז במשך 20 דקות. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש. יישמר עד שבוע. כאשר מוכנים לשימוש בריקוטה, הקפידו לשמור את מי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית והבצל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
קולים את הבצל עד לשקיפות, ואז הוסיפו את השום. מבשלים במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות וכמה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
קולים את הפטריות עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
5
מוסיפים את הציר, המנגולד השוויצרי והחמאה. טועמים ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל. שמור על פטריות חמות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
להגשה: הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה והוסיפו את ריבועי הפסטה. מבשלים את הפסטה רק לאל דנטה ומוסיפים מיד לתערובת הפטריות החמה. לזרוק למעיל. טועמים ומוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
על כל צלחת יוצרים תלולית של פסטה ופטריות חופפות, מעליה כף ריקוטה טרייה ומקשטים בעלה דפנה טרי.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי