קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

לזניה פטריות בעבודת יד

לזניה פטריות בעבודת יד
לזניה פטריות בעבודת יד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 706 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. נסו קרמל לעיס חלבי / קזאין בעבודת יד, לזניה דה פולו קון צ'אמפי (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פטריות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את הקמח והסולת את קערת המיקסר החשמלי עם חיבור ההנעה. בקערה נפרדת מקציפים יחד את שמן הזית, המלח והחלמון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את הקמח ואת סולת במשך 1 דקה, ואז לשפוך בתערובת הביצים ומערבבים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
מוסיפים 3/4 כוס מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
מוסיפים עוד מים, 1 כף בכל פעם, עד שבצק הפסטה מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מוציאים את הבצק מהמיקסר ועוטפים בניילון.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
תנו לנוח 15 דקות. בעזרת גליל פסטה מרדדים את הבצק ליריעות דקות, לפי הוראות מכונת הפסטה, וחותכים את הסדינים למלבנים בגודל 2 על 4 אינץ'
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
7
אבק את ריבועי הפסטה קלות בסולת והניח על תבנית מכוסה בנייר אפייה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד מוכן לשימוש, עד 2 ימים
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מניחים את החלב, החומץ והמלח לסיר גדול עם תחתית עבה על אש בינונית. מביאים את התערובת ל 185 מעלות צלזיוס, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ללא ערבוב, תן להתבשל במשך 20 דקות. מניחים מסננת מעל קערה או מיכל גדול שאינו מגיב ומרפדים מסננת בבד גבינה.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוציאים את תערובת החלב מהחום ומכניסים בעדינות לתוך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מצקתמצקת
4
בואו לנקז במשך 20 דקות. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש. יישמר עד שבוע. כאשר מוכנים לשימוש בריקוטה, הקפידו לשמור את מי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית והבצל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
קולים את הבצל עד לשקיפות, ואז הוסיפו את השום. מבשלים במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות וכמה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
קולים את הפטריות עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
5
מוסיפים את הציר, המנגולד השוויצרי והחמאה. טועמים ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל. שמור על פטריות חמות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Chard שוויצריChard שוויצרי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
להגשה: הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה והוסיפו את ריבועי הפסטה. מבשלים את הפסטה רק לאל דנטה ומוסיפים מיד לתערובת הפטריות החמה. לזרוק למעיל. טועמים ומוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
על כל צלחת יוצרים תלולית של פסטה ופטריות חופפות, מעליה כף ריקוטה טרייה ומקשטים בעלה דפנה טרי.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת