לזניה פטריות בעבודת יד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 706 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. נסו קרמל לעיס חלבי / קזאין בעבודת יד, לזניה דה פולו קון צ'אמפי (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פטריות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים את הקמח והסולת את קערת המיקסר החשמלי עם חיבור ההנעה. בקערה נפרדת מקציפים יחד את שמן הזית, המלח והחלמון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית והבצל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
קולים את הבצל עד לשקיפות, ואז הוסיפו את השום. מבשלים במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות וכמה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
קולים את הפטריות עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
5
מוסיפים את הציר, המנגולד השוויצרי והחמאה. טועמים ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל. שמור על פטריות חמות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
Chard שוויצרי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
להגשה: הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה והוסיפו את ריבועי הפסטה. מבשלים את הפסטה רק לאל דנטה ומוסיפים מיד לתערובת הפטריות החמה. לזרוק למעיל. טועמים ומוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
על כל צלחת יוצרים תלולית של פסטה ופטריות חופפות, מעליה כף ריקוטה טרייה ומקשטים בעלה דפנה טרי.