לזניה פטריות בעבודת יד
לזניה פטריות בעבודת יד יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 706 קלוריות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, עלי דפנה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. הציון הזה די טוב. נסו קרמל לעיס חלבי / קזאין בעבודת יד, לזניה דה פולו קון צ'אמפי (לזניה עוף ופטריות), ו לזניה פטריות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את הקמח והסולת את קערת המיקסר החשמלי עם חיבור ההנעה. בקערה נפרדת מקציפים יחד את שמן הזית, המלח והחלמון.
מערבבים את הקמח ואת סולת במשך 1 דקה, ואז לשפוך בתערובת הביצים ומערבבים עוד דקה.
מוסיפים 3/4 כוס מים חמים.
מוסיפים עוד מים, 1 כף בכל פעם, עד שבצק הפסטה מתאחד.
מוציאים את הבצק מהמיקסר ועוטפים בניילון.
תנו לנוח 15 דקות. בעזרת גליל פסטה מרדדים את הבצק ליריעות דקות, לפי הוראות מכונת הפסטה, וחותכים את הסדינים למלבנים בגודל 2 על 4 אינץ'
אבק את ריבועי הפסטה קלות בסולת והניח על תבנית מכוסה בנייר אפייה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד מוכן לשימוש, עד 2 ימים
מניחים את החלב, החומץ והמלח לסיר גדול עם תחתית עבה על אש בינונית. מביאים את התערובת ל 185 מעלות צלזיוס, תוך ערבוב מדי פעם.
ללא ערבוב, תן להתבשל במשך 20 דקות. מניחים מסננת מעל קערה או מיכל גדול שאינו מגיב ומרפדים מסננת בבד גבינה.
מוציאים את תערובת החלב מהחום ומכניסים בעדינות לתוך המסננת.
בואו לנקז במשך 20 דקות. מכסים ומקררים עד שהם מוכנים לשימוש. יישמר עד שבוע. כאשר מוכנים לשימוש בריקוטה, הקפידו לשמור את מי הגבינה.
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים את שמן הזית והבצל.
קולים את הבצל עד לשקיפות, ואז הוסיפו את השום. מבשלים במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות וכמה מלח ופלפל.
קולים את הפטריות עד להזהבה.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מוסיפים את הציר, המנגולד השוויצרי והחמאה. טועמים ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל. שמור על פטריות חמות.
להגשה: הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה והוסיפו את ריבועי הפסטה. מבשלים את הפסטה רק לאל דנטה ומוסיפים מיד לתערובת הפטריות החמה. לזרוק למעיל. טועמים ומוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הצורך.
על כל צלחת יוצרים תלולית של פסטה ופטריות חופפות, מעליה כף ריקוטה טרייה ומקשטים בעלה דפנה טרי.